Akçaşehir Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği her türlü eğitim olanaklarıyla donatılmış, temiz ve düzenli, güleryüz anlayışıyla hareket edilen bir ortamda;kendisine güvenen, araştırmacı ve sorgulayıcı, sorun çözme yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına inanan eğitimcilerle birlikte Atatürk ilkelerine bağlı, ileri görüşlü, sorumluluk sahibi. Soran ve sorgulayan, kararlı, kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda; öğrenci, veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım ruhu içinde, öğrenciyi en önemli değer olarak görüp, onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek, onların kendilerine yetebilen, topluma faydalı, sorumluluk alabilen, soran-sorgulayan, çözüm üreten, insan haklarına saygılı, mutlu bireyler olarak yetişmelerini ve devam edecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-16.30
Isınma: Kalorifer-Kömür
Servis Bilgisi: Şehir merkezine servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Voleybol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03382312003 / 05616162076

Belgegeçer - (338) 231 2003

WEB - https://akcasehirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk MahallesiAkçaşehir KasabasıMerkezKARAMAN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Karaman merkeze bağlı Akçaşehir Kasabasında olup, il merkezine 45 km uzaklıktadır. İhata duvarı mevcut olup öğrencilerin kullanacağı ve oyun oynayacağı sahamız yeterlidir. Okul bahçesinde bayrak direği mevcuttur.

Adres - Atatürk MahallesiAkçaşehir KasabasıMerkezKARAMAN

Ulaşım Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Karaman´a 50 km uzaklıkta, Ayrancıya 20 km uzaklıktadır.